2011. szeptember 25., vasárnap

Bresser LCD mikroszkóp - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Bresser LCD mikroszkóp olcsón eladó
Az új árához képest (55. 000 forint) most olcsón megvehető az alábbi mikroszkóp.
3-4szer volt eddig használva, hibátlanul működik, minden tartozéka megvan.
Az öcsém kapta Karácsonyra, de az érdeklődése másfelé fordult és az árából szeretne egy okostelefont, így most olcsón juthatsz egy professzionális mikroszkóphoz. Csak is készpénz érdekel.
Leírás:
A Bresser LCD mikroszkópja egy figyelemre méltó újítás a mikrovilág megfigyelése terén.
Okulárja helyett 88 mm átmérőjű LCD kijelzőn (3. 5") figyelhetjük az általa adott képet. Objektívjei 40x-100x-400x-os nagyítást adnak, melyet 4x-es digitális zoom használatával akár 1600x-osra is megnövelhetünk. Az eszköz akár 3 megapixeles (2048x1536 képpont felbontású) képet is képes rögzíteni, melyet vagy a beépített 128 Mbyte-os memóriában vagy opcionális SD kártyán tárolhatunk el. De nemcsak állóképet, hanem mozgóképet is felvehetünk. Sőt, nemcsak nézni tudjuk a képet, hanem elmenteni vagy számítógépre átmásolni.
Az egyéb jellemzők is igen jól használható eszközre utalnak: a tárgyasztal finommozgatással ellátott és állítható fényerősségű alsó- valamint felső LED megvilágítással rendelkezik. Ezen túlmenően akár színszűrőket is használhatunk a különböző részletek kiemeléséhez. Felső megvilágításának köszönhetően akár apró méretű kavicsokat, bogarakat is alátehetünk és egészben vizsgálhatunk.
A csomagot kemény hordtáska, USB kábel, tárgy- és fedőlemez valamint 5 db-os preparátum- és preparátum-készítő készlet egészíti ki. A csomagban üres tárgylemezeket is találunk melyre saját preparátumainkat készíthetjük el.
forrás: http: //makszutov. hu/termek/bresser_lcd
Ha kérdésed van, írj!


Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 16:18
. Bresser LCD mikroszkóp - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése