2011. október 22., szombat

Dr. Vérdíj - Jelenlegi ára: 2 430 Ft


Dr. Vérdíj
Az új világ azon a napon született, amikor bombák hullottak az égből. A bombák egyszer csak ott voltak. Felégettek, romba döntöttek, elpusztítottak mindent. Vagy legalábbis majdnem mindent. A nukleáris holokauszt túlélői egy újfajta életre próbálnak berendezkedni, miközben a háború utóhatásaként mutáns állatok és emberek tűnnek fel. Point Reyesben viszonylag normálisan telik az élet. A lányt leszámítva, akinek a testében a saját testvére növekszik. És még beszél is hozzá. Aztán ott van a helyi fokoméliás, a műszaki zseni, aki bármit képes megjavítani. Nem beszélve Dr. Bluthgeldről, a férfiról, akit megbocsáthatatlan bűnei miatt szinte mindenki holtan akar látni.
Részlet a könyvből: "A verőfényes, napsárga reggelen Stuart McConchie éppen a járdát söpörte a Modern Televízió Szaküzlet és Szervíz előtt, hallgatta a Shattuck Avenue-n robogó autókat meg az irodákba tartó titkárnők magas sarkúinak kopogását, beszívta egy újabb hét zsongását és finom illatait, üvöltötte az új idő beköszöntét, mely során egy jó eladó nagy dolgokat vihet véghez. A meleg zsemléről és kávéról ábrándozott, ami amolyan második reggeli lesz, úgy tíz körül. A kuncsaftokra gondolt, akiket rábeszélt, hogy jöjjenek vissza vásárolni, és akik talán mind ma állítanak be, a számlakönyve csurig fog telni, mint az a kupa a Bibliában. Söprögetés közben egy dalt énekelt az új Buddy Greco- albumról, és eltöprengett, milyen is lehet híresnek lenni, világhírű énekesnek, akiért az emberek olyan helyekre fizetnek belépőt, mint Renóban a Harrah, vagy azok a flancos, méregdrága klubok Las Vegasban amiket ő még ugyan sose látott, de amiről már annyit, de annyit hallott. "
SZERZŐ: Philip K. Dick
KIADÓ: Agave Könyvek
KIADÁSI ÉV: 2007
OLDALSZÁM: 234
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 430 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 23:00
. Dr. Vérdíj - Jelenlegi ára: 2 430 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése