2012. február 28., kedd

100%-ig finomítatlan natúr BIO kókuszolaj - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Szeretnéd, ha a bőröd csak egészséges anyagokhoz jutna hozzá? Sokat hallottál a kozmetikumokban található káros összetevőkről, és nem szeretnéd tovább mérgezni magad? Akkor a kókuszolaj a legjobb választás Számodra!
Nevével ellentétben, elsősorban nem főzéshez alkalmazzuk, hanem a szépségápolás területén ezt a rendkívül sokoldalú anyagot. Számos jó hatással bír, mely nem csak kívülről, de belülről is megszépít. Sokan shea vajban elkeverve alkalmazzák, hogy fokozzák e két krém hatékonyságát.
Még nem ismered a kókuszolajat? Akkor itt az ideje! Biztos vagyok benne, hogy ha elolvastad az alábbiakat róla, meg leszel győzve arról, hogy ezután csak ilyen természetes alapanyagú krémeket használj majd!
A kókuszpálma terméséből nyerik ezt az olajat, melyet lehet kapni hidegen sajtolt és finomított formában is. Fontos, hogy nálunk csakis ellenőrzött minőségű, szűz, hideg sajtolással készült olaj kapható! A hidegsajtolás előnye, hogy az olaj értékes összetevői nem károsodnak és nem keletkeznek káros transz-zsírsavak sem. Viszont a finomított kókuszolaj sokkal gyengébb minőségű alapanyagból készül - általában a kókusz szárított húsából olvasztják - a finomítás során elveszti minden előnyös tulajdonságát. Ezzel szemben a szűz kókuszolaj a növény minden értékét magában hordozza.  
A shea vajjal ellentétben ez kevésbé „ tömör” állagú: szobahőmérsékleten ugyan még szilárd, de 24 fokon már megolvad- tehát a kezünkben egy pillanat alatt elolvad. Emiatt könnyebben is felszívódik bőrünkön, mint más növényi zsírok. Szilárd formájában még fehér színű, de mikor megolvad, átlátszóvá válik.
 A hatásait tekintve, sok ponton megegyezik a shea vajjal. Ez is ugyanúgy magas zsírtartalommal rendelkezik, amelynek révén hidratálja és táplálja a bőrt, mely pár nap alkalmazás után visszanyeri normális nedvességtartalmát, sokkal üdébb és kisimultabb lesz.
Teljesen feltöltődhetünk általa, amely különösen ebben a téli időszakban fontos, mikor a bőrünk kiszárad, és bizonyos részeken ki is repedezik. ez olykor fájdalmas is lehet- de megfelelő készítménnyel ezen is tudunk segíteni.
 Ez az olaj is tele van antioxidánsokkal, emiatt gátolják a szabadgyökök kialakulását, ez pedig simább bőrt eredményez, melyet véd a külső káros hatásokkal szemben, és csökkenti a ráncokat is.
 Rendelkezik vírus- és gombaölő tulajdonsággal is, a bőrt kiválóan fertőtleníti, ezért sebek esetén ez a krém is igencsak hatásos fegyverünk lehet. A kórokozókkal leszámol, képes azokat elpusztítani.
A pattanások ellen is hatásos, eltünteti őket és helyébe ápolt arcbőrt varázsol!
A kókuszolaj is rendelkezik napfényvédő hatással-csak úgy, mint a shea vaj, ezért alkalmazása nyáron is indokolt.
A bőrünk mellett a hajunkat is ápolhatjuk vele, ugyanis segít a hajvégek töredezésének megszüntetésében, a száraz haj regenerálásában. Ebben nemcsak külsőleg alkalmazva, hanem belsőleg is segítségünkre lehet, hiszen vitaminjai belülről táplálják hajunkat és bőrünket is. Ráadásként immunrendszerünk is erősödhet fogyasztásával, tehát influenzás időszakokban jól jöhet pár kanállal elfogyasztani ebből az áldásos készítményből.
Az pedig csak hab a tortán, hogy a konyhánkban is vezető szerepet tölthet be, hiszen akár süteményeinkben a zsiradékot is kiválthatjuk vele, vagy például sütés alkalmával a hő hatására nem oxidálódik és nem tartalmaz transz-zsírokat! Fogyókúra esetén is nagyon ajánlott a használata!!
Ha ezek után úgy gondolod, hogy nem is lesz elég egy tégelynyi krém, akkor rendelj többet és spórolj! 2 termék 2400 Ft helyett mindössze 2200 Ft-ba kerül, és minden további tégely esetén 200 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá ehhez a remek krémhez! Ha még ez sem lenne elég, akkor remélem az meggyőz, hogy több termék rendelésekor szállítási költséget is spórolsz, hisz annak díja nem változik több termék esetén sem!!!!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 20:44
. 100%-ig finomítatlan natúr BIO kókuszolaj - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése