2011. november 20., vasárnap

Osváth Sándor - SZEMBESÜLÉS - CSAK FELNŐTTEKNEK - Jelenlegi ára: 2 116 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
206666
Osváth Sándor
SZEMBESÜLÉS - CSAK FELNŐTTEKNEK
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy balsorsú korban születtem: adott témát, megvitatnivalót bőven. És edzett a sok-sok bűnnel, mulasztással terhelt, ember által embertelenné tett életünk elviselésére. Ez a kor jórészt a XX. század.
Egész történelmünkből ezt érzem a rossz oldaláról kiemelkedőnek. Mindig szerettem a cirkuszt, viszont, aki kedveli ezt a műfajt, annak feltehetően van érzéke ezt az élet forgatagában is fölismerni. Ebben igazán nincs, s nem is volt sohasem hiány világunkban. Ha csak a magam korát tekintem is bizonyítéknak, bőven elég: közel az első világháború befejeződése után megszületni, majd megérni a 29-33-as gazdasági világválságot (sokgyerekes családban), túlélni a II. világháborút, ép bőrrel megúszni a majd félévszázados diktatúra emberpróbáló uralmát, a jórészt dilettáns vezetésű rendszer hebehurgyaságait, az már igencsak tudja, mi a nemulass. No, aztán így felnőni, életvitelt kialakítani (pályaválasztásra, beilleszkedésre gondolok), hát az nem semmi. Mégis, mégis sikerült. Kárpótlás, hogy megtaláltam a módját az értelmes túlélésnek: az írás lett a felfedezésem, amit, mint közösségi feladatot, szinte mindig lehet gyakorolni. Ezt a sikeres túlélési célt próbálja könyvem is követni: fontosnak talált jelenségeket boncolgatva, gondolatokat fölvetni, sorstársaim figyelmébe továbbgondolásra ajánlani, az már önmagában érdekes foglalatosság.
Boldogságomat emelné, ha azok kezébe kerülnének írásaim, akik hasznát is veszik. A kötetben találnak kritikai megjegyzéseket az általam tapasztalt emberi és társadalmi visszásságokról, de olvashatnak gondolatébresztő benyomásokról, nemes emberi törekvésekről is: szerelemről, másokat segítőkről, boldogságról.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 116 Ft

Az aukció vége: 2011-11-10 09:06
. Osváth Sándor - SZEMBESÜLÉS - CSAK FELNŐTTEKNEK - Jelenlegi ára: 2 116 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése